Pannónia


 

  • Érésidő: korai (kb. 98 nap)pannonia
  • Gumó: hosszúkás-ovális, sima, közepes-nagy méretű
  • Hússzín: világos sárga
  • Héjszín: sárga
  • Főzési típus: B

Felhasználás: korai primőr forgalmazás (fátyolfólia alatt), nyári szabadföldi, őszi felszedésre is alkalmas.

Fonálféregre fogékony. Levélsodró és Y vírusra, varasodásra  ellenálló, vasfoltosságra, edénynyaláb-fásodásra, üvegesedésre, gumórepedésre nem hajlamos.

KIEMELKEDŐ TERMŐKÉPESSÉG, JÓ VÍRUSREZISZTENCIA, ALACSONY SZINTŰ LEROMLÁS, TÖBBCÉLÚ FELHASZNÁLÁS.

Cikkünk a Pannóniáról: Egy új magyar burgonyafajta, a Pannónia

 

Tovább az árlistára