rólunk


Elérhetőségeink

Bédalin Kft. Hegedűs-Ujvárosi Réka
Iroda/Postacím 1021 Budapest,  Hűvösvölgyi út 54.
Mobil +36 70 677 6886
Telefon +36 1 274 7256
Fax +36 1 391 6026
Weboldal www.burgonya.hu
E-mail

Krumpli, kolompér, kukujó, körömpe, pityóka, péra. Bármelyik népi elnevezést is használjuk, számunkra az elsőrendű vetőburgonya ismérvei egyszerűen összefoglalhatók: nagy termésbiztonság, kiváló íz és forma, megbízható minőség és bő hozam.

A BÉDALIN Kft. több mint 25 éve működik vetőburgonya forgalmazóként. Fő tevékenységi körünk a szaporítási célra, illetve étkezési burgonyatermesztésre vonatkozó értékesítés, ezen kívül foglalkozunk asztali burgonyaként való közvetlen piaci értékesítéssel is.

Állandóan bővülő választékot kínálunk, szem előtt tartva a piaci igények, az étkezési szokások és az időjárás változása miatt bekövetkező elvárásokat. Az új fajtákat több éves Magyarországon (öntözött és öntözetlen körülmények között) végzett kísérletek eredményei alapján választjuk ki. Több rangos külföldi nemesítő rakomanycéggel, exportőrrel állunk kapcsolatban (GERMICOPA SAS, Franciaország – ROYAL ZAP / SEMAGRI HOLLAND BV, Hollandia – SOLANA GMBH / DEN HARTIGH BV, Németország), akikkel együtt már a magyar termelők számára is garantált minőségű vetőburgonya fajtákat tudunk ajánlani. A szélesebb megismertetés érdekében mód van egyes fajták kipróbálására, kedvezményes áron.

Ezeken felül célunk, hogy olvasóinkat termesztési tanácsokkal lássuk el, tájékoztassuk az aktuális hírekről, szakmai rendezvényekről hazánkban avagy külföldön, gasztronómiai és kultúrtörténeti ismereteket is közre adjunk, olykor pedig  vidám olvasnivalóval vagy képekkel mosolyogtassuk meg a burgonyavilág iránt érdeklődőket.

MIT ÉS HOGYAN SZÁLLÍT A BÉDALIN Kft.? A mellékelt képeken bemutatjuk a szállítás módját, a zsákokra erősített címkék tartalmát és a szállítást végző járműveket.

szallitasAz általunk forgalmazott vetőburgonya tételek ponyvás kamionban érkeznek Magyarországra, Franciaországból, Hollandiából, Németországból és Skóciából. A kamionba egyutas palettán kerül berakodásra az áru. 19 paletta tesz ki egy teljes rakományt, amelyen egyenként 50 db 25 kg-os v. 25 db 50 kg-os zsák van, hálóval összefogva.szallitas3

Minden egyes zsákon – juta v. erős műanyag – letéphetetlen, felvarrt, számozott címke (fotó)
– mely egyben “növényútlevél” is – tartalmazza az exportáló ország növény-egészségügyi hatósága által kiadott, EU előírásainak megfelelő adatokat:

cimke_forditas2

  1. Minősítési/szaporulatifok
  1. Megnevezés: fémzárolt vetőmag
  1. Növényfaj neve (latinul is)
  1. Fajtanév
  1. Termelő azonosító száma
  1. Fémzárolás időpontja – év, hó, nap
  1. Származási ország
  1. Gumó mérete
  1. Termelés éve
 1. Termőhely megjelölése

A címkék színben eltérőek, s a származási ország nyelvén (holland, angol, francia, német stb.) vannak kiállítva.

Például:

 • Klasse E – fehér színű – a továbbszaporítás alapanyaga
 • Klasse A – kék színű – árutermesztés alapanyaga.

Hogyan rendeljek?

1. Válassza ki a megfelelő burgonyafajtát.

2. Töltse le a legfrissebb árlistát.

3. Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Bédalin Kft. Hegedűs-Ujvárosi Réka ügyvezető igazgató
Iroda 1021 Budapest,  Hűvösvölgyi út 54. III. épület 106. szoba
Postacím 1021 Budapest,  Hűvösvölgyi út 54.
Mobil +36 70 677 6886
Telefon +36 1 274 7256
Fax +36 1 391 6026
Weboldal www.burgonya.hu
E-mail

Kiváló minőségű, EU előírások szerint fémzárolt vetőburgonya a Bédalin Kft.-től.