Cherie


  • CherieÉrésidő: nagyon korai
  • Gumó: hosszúkás, kifli jellegű, közepes kiegyenlített méretű, nagy darabszám
  • Hússzín: világos sárga
  • Héjszín: élénk piros, síma, csillogó
  • Főzési típus: A/B, saláta típus

Felhasználás: saláták, hidegkonyhai készítmények és egyéb ínyencségek minőségi alapanyaga. Szárazanyag tartalom 19%.

Fonálféreg (Ro1-o4), üregesedés,  varasodás ellenálló. Mechanikai sérülésre közepesen érzékeny. Rendkívül bőtermő, nagy termésbiztonság.

Előhajtatva primőrként a piacok keresett terméke, nagyon biztonságosan tárolható, tetszetős formája, síma héja és a sekély fekvésű szemek miatt nagyon piacos megjelenésű.
Kiváló íz – szép forma – megbízható minőség.

KONYHAMŰVÉSZETI  KÉNYEZTETÉS   FRANCIA  MÓDRA

A karácsonyi menü csodás támasza: a Cherie fajtából készült krumplisaláta

El a kezekkel a rakott krumplitól!

Tovább az árlistára